Iti este rusine sa intri intr-un sex shop? Cumpara vibratoare online!

Si femeile pot avea fantezii erotice si un libidou foarte crescut, si femeile se pot simti singure in noptile lungi in care partenerii de cuplu nu sunt langa ele. In aceste cazuri, cea mai buna solutie pentru a-si satisface nevoile si pentru a-si provoca placere este utilizarea unui vibrator.

Vibratorul poate fi si o jucarie sexuala folosita in cuplu, pentru a spori placerea ambilor parteneri. Exista zeci de modele de vibratoare online pentru femeile care doresc sa fie pe deplin satisfacute din punct de vedere sexual.

Cum se alege un vibrator?

Exista mai multe criterii de alegere a vibratoarelor. Gama variata de modele le poate pune in incurcatura pe cumparatoarele care folosesc mediul online pentru aceasta investitie – fie din rusinea de a intra intr-un sex shop, fie din cauza ca nu au un sex shop in orasul lor de resedinta.

Oferta de vibratoare le poate pune in incurcatura indeosebi pe femeile care nu au experienta in domeniul jucariilor sexuale si nu stiu ce anume li se potriveste. Exista vibratoare care stimuleaza o anumita zona erogena, dar si vibratoare cu stimulare dubla, care actioneaza asupra a doua sau mai multe zone in acelasi timp.

Cele mai citite articole

Unul dintre principalele criterii de alegere a vibratorului este zona de interes. Asadar, femeile trebuie sa stie care este zona care trebuie sa fie stimulata si, in acest fel, isi pot comanda un vibrator pentru clitoris, pentru punctul G, pentru stimularea vaginului, a anusului sau un vibrator fluture, un vibrator massager, cu perle, realist, cu dubla actiune sau tripla stimulare sau cu stimulare simultana.

Asadar, alegerea vibratorului se face in functie de zona unde utilizatoarea doreste sa simta cea mai mare placere. Din acest punct de vedere, vibratoarele iepuras sunt in topul preferintelor, deoarece au actiune dubla si stimuleaza simultan cele doua zone erogene, dar si separat.

De asemenea, conteaza si puterea sau intensitatea vibratiilor dispozitivului. Femeile pot alege, daca sunt la prima incercare de acest tip, un vibrator cu miscari discrete, cu vibratii fine, sub forma de pulsatii, si cu dimensiuni reduse. Vibratoarele cu intensitate reglabila sunt cele care pot fi setate pe mai multe nivele, pentru a satisface nevoile de moment ale utilizatoarelor. Exista si vibratoare cu telecomanda separata sau atasata.

Mai mult decat atat, vibratorul se alege si in functie de materialul din care este confectionat. Cele mai multe vibratoare sunt confectionate din plastic, silicon sau gel, dar sunt si vibratoare din sticla sau otel, mai scumpe, dar cu un efect senzational. Dimensiunea vibratorului este un alt criteriu de alegere important.

Femeile trebuie sa aleaga vibratorul in functie de grosime, dar si de marime, in functie de locul in care va fi introdus. Unele cliente pot opta pentru vibratoarele mai groase, altele pentru vibratoare mai subtiri. Sunt demne de luat in considerare si vibratoarele mai mici, care sunt usor de „ascuns” in sertarul noptierei, dar si in geanta sau in bagajul pentru vacanta.

Nu in ultimul rand, vibratorul se alege si in functie de metoda de incarcare. Modelele cu baterii sunt foarte simple, insa cele cu incarcatoare sunt mult mai bune, deoarece nu se opresc din senin si au o intensitate reglabila.

Cele mai citite articole

Read Previous

Hidrofor vs. pompa submersibila – tu stii de ce dispozitiv ai nevoie in gospodaria ta?

Read Next

Cerealele bio, parte esentiala a meselor bebelusilor

Most Popular