Cum recunosti si cum alegi un ceas de dama Orient bun?

Unul din cele mai cunoscute branduri de ceasuri din intreaga lume, brandul Orient are o traditie si un istoric foarte bogat si maret. Povestea unui ceas Orient incepe in anul 1901, traverseaza criza economica si renaste in Tokyo in anul 1950.

Ceasurile incep sa fie create in anul 1934 si devin in cateva decenii un brand international de legenta. Divizia de ceasuri Orient ramane dedicata producerii de produse mecanice fine, precum si piese high-end, premiate la nivel international.

Ceasurile Orient sunt in marea lor majoritate mecanice, iar pentru cei care nu considera ca ceasurile de mana sunt doar o relicva a trecutului, un accesoriu a carei functionalitate este depasita, achizitionarea unui astfel de ceas este cea mai buna idee.

In alta ordine de idei, Orient este un brand care a oferit lumii primul ceas rezistent la apa si primul ceas cu LED, compania fiind un adevarat pionier in ceea ce priveste indicatorul de economisire a timpului unei baterii. Mai mult decat atat, Orient aduce pe piata ceasurilor modele de calitate, de lux, cu o acuratete si precizie impresionante, remarcandu-se prin aceste caracteristici.

Cele mai citite articole

Cum alegi un ceas de mana de dama Orient?

Ceasurile de mana pentru doamne sunt mai mult decat un accesoriu la moda, sunt dispozitive utile si elegante, accesorii foarte apreciate care intregesc orice stil vestimentar. Ceasul de dama se alege in functie de stilul acestuia, fie ca este necesar pentru a intregi o tinuta eleganta office sau o tinuta eleganta de oras, fie ca este un fashion statement sau un ajutor in timpul antrenamentului fizic.

Ceasurile de mana sunt fie casual, usor de asortat la orice tinuta, sport, clasice sau elegante, precum si ceasurile fashion care sunt realizate special pentru a iesi in evidenta. In functie de functionalitatea ceasului, acestea se impart in ceasuri mecanice si cu quartz, simple sau automatice, care au principii diferite de functionare. Doamnele sunt invitate sa isi aleaga ceasul de mana si in functie de precizia de functionare. Din acest punct de vedere, ceasurile mecanice nu sunt foarte precise si pot avea abateri de pana la 5 secunde pe zi.

Designul este o caracteristica a ceasurilor de mana, in care intra atat forma cadranului, bratara si afisajul. Cu alte cuvinte, un ceas se alege in functie de forma cadranului, ce poate fi patrata, rotunda sau ovala, dar si in functie de bratara, care poate fi din piele, din otel inoxidabil, din alte materiale mai elegante sau potrivite stilului sport. Afisajul ceasului este un alt criteriu important de alegere. Cel cu afisaj digital se va potrivi mai degraba tinutelor sport, in timp ce afisajul analog este destinat tinutelor elegante sau casual.

Nu in ultimul rand, in alegerea ceasului conteaza foarte mult si pretul. Ceasurile Orient, pe cat de moderne sunt si pe cat de cunoscut este brandul, sunt accesibile ca si pret. Dintotdeauna ceasurile de mana au fost privite ca si adevarate bijuterii, iar de multe ori pretul acestora a facut diferenta de stil si de statut social.

Cele mai citite articole

Read Previous

Tu stii de ce trebuie sa iti schimbi inainte de fiecare sezon rece cauciucurile?

Read Next

In ce scop inchiriezi o hala industriala si de ce criterii trebuie sa tii cont?

Most Popular