Decorațiuni 2020 care dau unicitate nunții tale

Ai ales deja un restaurant nuntă Ploiești? Foarte bine. Iar dacă acesta este SevaEvents, chiar meriți felicitări!

Probabil că acum te gândești cum să decorezi sala unde va avea loc marea petrecere. Iată în cele ce urmează câteva idei de decorațiuni pentru a avea a avea o nuntă senzațională în 2020.

Cum se face decorarea sălii de nuntă în 2020?

După ce ai stabilit modelul rochiei de mireasă pe care o vei purta la nuntă, cu siguranță că a doua problemă care îți dă bătăi de cap este modul în care vei alege decorul petrecerii ce va avea loc în cea mai importantă zi din viața ta.

Pentru că ești o femeie modernă, probabil că înainte de toate vei căuta inspirații pe internet și o să verifici cam ce trenduri în materie de decorațiuni nunți vor fi în anul ce vine. Dar implică-l și pe viitorul soț! Sunteți un cuplu, deci e mai amuzant ca să decideți împreună!

Organizatorii de nunți afirmă că în 2020 albastrul va fi la mare cinste, deoarece este un ton coloristic clasic și foarte cool care se va potrivi de minune și cu nunta ta.

În niciun caz nu va lăsa impresia că situația este cam albastră! Din contră, albastrul este o culoare liniștitoare, sofisticată, care se va potrivi perfect atât cu albul rochie tale, cât și cu celelalte decorațiuni! 

Atunci când vorbim despre o petrecere de nuntă, eleganța este principala caracteristică. De aceea, o soluție ar fi și folosirea unor culori neutre în combinație cu unele pastelate (ale florilor și lumânărilor, de exemplu) poate aduce o notă sofisticată în orice spațiu.

Cele mai moderne cupluri pot ca să aleagă niște culori tari amestecate cu tonuri perlate, pentru că ele reușesc ca să facă o combinație excelentă. Acest lucru se poate realiza și cu ajutorul florilor, dar chiar și a dulciurilor puse pe mese!

Dacă petrecerea de nuntă are loc într-o sală mică, se pot folosi niște fețe de masă și huse de scaun albe, cu mici note de culoare, aduse de către meniurile oferite invitaților. Ele vor fi combinate și cu florile inspirat ales, deoarece acestea vor da mult farmec zilei, fără a scădea unicitatea petrecerii.

Cele mai citite articole

An de an apar noi stiluri de nunți, iar inovațiile par a nu se opri niciodată. Orice mireasă vrea să fie nunta ei mai altfel, mai frumoasă decât toate celelalte, așa încât să rămână cu niște amintiri de neuitat.

Clasicul nu va muri niciodată. Asta spun organizatorii de nunți, așa încât decorațiunile cu note de alb și foarte multe flori, menite să înveselească sala de petrecere sunt întotdeauna alegerea perfectă.

Stilul minimalist, la mare modă în prezent, are la bază ideea că mai puțin înseamnă mai mult. Categoric este de asemenea un concept elegant. Și modern. De multe ori lumina inteligent direcționată este folosită pentru a realiza un decor fascinant alături de vesela utilizate, precum și de alte decorațiuni reduse, atent alese și poziționate pe mesele invitaților.

Românii iubesc stilul rustic, așa încât niște decorațiuni care se bazează pe elemente naturale sunt întotdeauna de mare efect. Dacă vom combina elementele rustice tradiționale cu cele contemporane efectul va fi cu atât mai senzațional. Tonurile de lemn (maro, bej) rămân la baza decorului, iar vesela și aranjamentele florale, coșurile de răchită, ștergarele cu motive naționale pot să completeze acest aspect etno.

Există mirese care își doresc ca petrecerea lor de nuntă să fie asemeni unui bal de la un mare casă regală, așa încât o nuntă vintage care poate include inclusiv obiecte cu aspect retro – elegant pot să fie o bună alegere. Chiar mirele și mireasa, precum și invitații, pot purta anumite costume de epocă care să decupleze de cotidianul imediat.

Dacă sunteți fani ai stilului boem, care nu reprezintă altceva decât un amestec de stiluri precum vintage, hippie, folk, etnic, este o nuntă pentru persoane neconvenționale care iubesc libertatea și nu pentru care există reguli stricte.

Atunci și elementele pentru decorarea sălii de nuntă pot să fie alese cu o mai mare libertate. Ele pot să fie multicolore, în culori și modele vibrante sau simple, inclusiv în materie de huse pentru acoperirea scaunelor. Puteți adăuga panglici, flori, chiar și elemente inspirate din arsenalul șamanilor, orice poate aduce momente de bucurie și relaxare.

Bugetul pentru decorarea sălii de nuntă

Când aveți clar modul în care vreți să fie decorul de nuntă, precum și dacă veți angaja sau nu profesioniști care să vă ajute, va trebui să vă încadrați în limitele unui buget. Suma poate să difere în funcție de temă și elementele alese pentru eveniment.          

Dacă bugetul este limitat, puteți să vă faceți propriul decor, dar în total întotdeauna este bine să angajați un profesionist pentru ca astfel veți putea ca să realizați un decor impresionabil care să vă mulțumească pe deplin.

Dacă bugetul este generos, atunci libertatea va fi mult mai mare, așa încât alegeți să colaborați cu specialiștii decoratori, deoarece în acest mod veți reuși ca să aveți cu adevărat nunta visată. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum sa alegi cele mai bune fotolii rulante electrice?

Read Next

Hidrofor vs. pompa submersibila – tu stii de ce dispozitiv ai nevoie in gospodaria ta?

Most Popular