5 modele de pantofi care au revenit la modă

Încălțămintea reprezintă accesoriul ideal, care completează orice ținută, indiferent de eveniment. Din acest motiv, ai nevoie de încălțăminte în tendințe, care să-ți ofere confort și care să-ți completeze stilul vestimentar.

Există perechi cool de încălțăminte, în funcție de sezon, care au revenit la modă și reprezintă cele mai hot trenduri ale momentului. Află care sunt articolele de încălțăminte potrivite pentru acest sezon și cum le poți combina corect, din rândurile de mai jos!

Espadrile

Espadrilele se mențin în trend și reprezintă opțiunea ideală pentru sezonul cald. Cu toate acestea, spre deosebire de platformele care s-au purtat în anii trecuți, în 2020 vei vedea tot mai des espadrile cu șiret, cu sau fără talpă groasă.

La modă sunt espadrilele cu aspect artizanal, decorate cu dantelă, material sau sfoară, care oferă încălțămintei un look boem. Espadrilele cu șiret pot fi asortate cu jeanși, rochii maxi, vaporoase sau fuste creion, pentru ținute elegante.

Pantofi cu animal print

Îți place să adaugi o pată de culoare în ținutele simple? Optează pentru pantofii cu imprimeu animal și cele care imită pielea de șarpe, una dintre tendințele cheie ale acestui sezon.

Printurile leopard, tigru sau ghepard fac ravagii în modă și sunt folosite atât pentru pantofii sport, cu șiret cât și pentru modele elegante, cu toc. Oricare ar fi alegerea ta, combină pantofii cu animal print cu ținute monocrome, pentru a atrage atenția asupra părții inferioare a corpului. O altă opțiune comodă este reprezentată de balerinii cu animal print, pe care să-i asortezi cu jeanși și pantaloni țigaretă.

Sandale cu talpă ortopedică

Dintre toate modelele de sandale, din colecția de încălțăminte nu trebuie să-ți lipsească cele cu talpă ortopedică. Găsești zeci de modele la prețuri accesibile, simple, lăcuite sau cu imprimeuri, pe care să le asortezi cu hainele din garderoba ta.

Cele mai citite articole

Este indicat să verifici înălțimea platformelor și să te gândești la combinațiile pe care le poți face cu sandalele. Nu te teme! Acestea merg de minune cu pantaloni și fuste și înlocuiesc cu succes o pereche de pantofi stiletto, care devin incomozi când trebuie să stai mult în picioare.

Ghete în culori puternice

Dacă vorbim despre sezonul rece, ghetele în culori puternice de roșu, albastru sau verde au revenit în trend. Poartă modele cu șiret, înalte, care să te protejeze de temperaturile scăzute.

Ghetele se poartă atât în oraș, cât și la job, alături de costume clasice sau cu jeanși și îți oferă comoditate pe toată durata zilei.

Sunt la modă atât ghetele clasice dar și modelele nonconformiste, în nuanțe tari, cu glitter. Anul acesta nu poți da greș cu ghetele la modă!

Cizme peste genunchi

Toamna și iarna ai nevoie de o pereche de cizme de calitate, peste genunchi. Poți alege dintre modele de cizme cu sau fără toc, peste genunchi, care favorizează orice conformație a corpului.

În acest sezon sunt la modă cizmele nude, camel sau negre, care se potrivesc cu orice articol vestimentar! Mizează pe toc mediu sau mic, care să-ți ofere confort și asortează cizmele cu jeanși, fuste sau rochii lungi. Mai mult, cizmele arată bine și în combinație cu un palton, care oferă o imagine clasică dar elegantă.

Cu ajutorul acestor 5 perechi de încălțăminte, nu poți da greș! Fii mereu în pas cu moda și poartă cele mai cool și comode încălțări, în funcție de anotimp!

Cele mai citite articole

Read Previous

Cadoul perfect pentru jumătatea ta de Sfinții Mihail și Gavriil? Trandafiri criogenați!

Read Next

Rambursez anticipat un credit – ce înseamnă acest lucru pentru debitor?

Most Popular