Cum recunosti un portofel original Michael Kors

Michael Kors este unul dintre cele mai apreciate branduri americane. Creatiile designerului cu acelasi sunt reprezentate, in mare parte, de accesorii de lux, printre care posete, portofele, ceasuri si bijuterii. 

Sub semnatura celebrei marci sunt realizate, asa cum spuneam, portofele de calitate, din piele naturala, care poarta logo-ul Michael Kors. Pe piata exista, insa, o multime de produse contrafacute, copiate dupa cele de brand, motiv pentru care este important sa investi sa distingi un portofel original Michael Kors de unul fake. 

Materialele 

Brandul Michael Kors fabrica genti si portofele din piele naturala. Nu este deloc dificil sa identifici materialul din care este confectionat un portmoneu, mai ales daca tii cont de cateva reguli de baza. In primul rand, pielea naturala are un miros specific pe care il vei recunoaste cu siguranta. In al doilea rand, acest material este fin la atingere, in timp ce pielea sintetica nu iti va oferi aceeasi senzatie daca iti vei folosi simtul tactil. 

Etichetele 

Pentru a distinge un portofel original de brand de un fals, analizeaza cu atentie eticheta de hartie atasata produsului. In cazul produselor Michael Kors, eticheta are urmatoarele dimensiuni: 42 mm lațime si 89 mm lungime. Pentru realizarea design-ului etichetei se folosește un fundal bej, pe care este inscriptionat logo-ul brandului, cu alb. Pe verso, eticheta este de asemenea marcata cu acelasi logo, dar si cu urmatoarele elemente grafice si informatii: codul de bare, numarul de serie care defineste modelul, detalii despre culoare, materialele utilizate. 

Cusaturile 

Cele mai citite articole

Detaliile fac diferenta dintr-un produs original, de calitate si unul contrafacut chiar si in cazul accesoriilor Michael Kors. Mai exact, cusaturile unui portofel MK trebuie sa fie uniforme. Asigura-te ca acestea sunt continue si ca nu se termina brusc in anumite puncte. De asemenea, tine cont de faptul ca firele folosite pentru cusaturi ar trebui sa aiba exact aceasi culoare ca si restul portofelului. 

Un alt mod prin care poti recunoaste produsele false este ca acestea au atele innodate, pentru a evita incalcirea firelor, ceea ce nu se va intampla in cazul unui portofel original Michael Kors. 

Codul de produs 

Pentru a verifica autenticitatea unui portofel MK, descopera codul de produs din interior. Daca ai de-a face cu un produs original, acest cod se regaseste pe eticheta aproape minuscula din silicon, alaturi de informatii despre tara de productie (care poate fi Vietnam, China, Indonezia, Coreeea, SUA, uneori chiar si Italia). Codul este format din una sau doua litere si patru numere. In cazul anumitor modele, sub insrtia din silicon vei regasi un alt element siliconat alb, care poarta numarul de serie – exact acelasi cu cel imprimat pe eticheta atasata portofelului. 

Interiorul 

Captuseala unui portofel autentic Michael Kors este fie bej, fie neagra. Atunci cand verifici, insa, interiorul unui astfel de accesoriu acorda atentie si logo-urilor; in cazul in care acestea sunt inegale din punct de vedere al dimensiunilor, probabil ca produsul este unul fake. Bineinteles, daca numele brandului este scris gresit, cu siguranta portofelul nu este original.

Cele mai citite articole

Read Previous

Marmură neagră pentru interioare luxoase

Read Next

Lantisoare din aur. Cum sa faci un cadou reusit

Most Popular