Credit fulger aprobat online pentru camera copilului

Mai mult ca sigur vestea că vei avea un copil este una din cele mai importante vești din viața ta, este vestea ce iti va aduce zâmbetul pe față și nimic nu îl va putea șterge curând. Odată venit pe lume, un copil îți va umple inima de bucurie, cât și casa de fericire, o va readuce la viata și te va face sa te simți cu adevărat împlinit.

Însă, un copil venit pe lume îți va aduce și ceva cheltuieli, cheltuieli destul de importante. Vorbim aici în special de camera copilului, care ar trebui să îl facă pe cel mic să se simtă cu adevărat „acasă”. Vei avea nevoie, în primul rand, de achiziționarea unui pătuț pentru cel mic. Desigur că vei avea nevoie și de cărucior sau scaun pentru mașină, lucruri deja indispensabile. Totodată, din moment ce ai aflat dacă vei avea o fetiță sau un băiat, va fi nevoie să cumperi și câteva hăinuțe, dar să îi și decorezi camera corespunzător. Așadar, după cum vedem, sunt niște cheltuieli care pot ajunge fără nicio problemă la câteva mii de lei bune.

Însă, ce iti rămâne de făcut atunci când vestea că cel mic va veni pe lume coincide cu momentul în care situația ta financiara nu este deloc strălucită?

Ai putea să începi să apelezi la rude, prieteni, cunoștințe ce știu câte cheltuieli implica venirea prichindelului pe lume. Dar, cu toții știm că întreaga lume trece printr-un moment destul de dificil din pricina pandemiei de coronavirus, pandemie ce a pus stăpânire pe întreaga lume și a ucis foarte mulți oameni, pandemie ce a blocat economiile pana și celor mai mari puteri mondiale.

În cazul în care nici cei cunoscuți nu te pot ajuta, mai ai o variantă, așa că nu dispera. Poți apela fără probleme la un credit fulger nebancar obținut printr-o instituție financiara nebancară (IFN). În prezent, pe teritoriul tarii noastre funcționează nu mai puțin de 12 astfel de IFN-uri ce iti pot acorda credite dacă îndeplinești un minim de cerințe.

Cea mai importantă cerință pentru a putea obține un credit nebancar este aceea de a înregistra un venit minim lunar. Vorbim aici de un venit minim lunar stabil de doar 300 de lei. Așadar, cu doar 300 de lei vei putea obține un împrumut rapid pentru decorarea camerei celui mic și achiziționarea celor necesare.

Odată ce te-ai asigurata că îndeplinești această minimă cerință, nu îți mai rămâne decât să consulți lista celor peste doisprezece IFN-uri din țara noastră, și să aplici la acel IFN care îți este pe plac sau care crezi că ți-ar satisface complet nevoile.

O aplicație se realizează foarte ușor, direct pe site-ul agenției nebancare, totul durând nu mai puțin de 10-15 minute. Vei fi nevoit să completezi datele personale, să încarci o copie a unui extras de cont și o poză cu buletinul tău. Odată ce ai urmat toți acești pași, răspunsul nu va întârzia să apară, astfel că e posibil ca totul să dureze doar o zi. Răspunsul îl vei primi atât pe mail cât și telefonic.

Odată ce ai primit vestea mult așteptată, respectiv aceea că ți-a fost aprobat imprumutul, vei lua din nou legătura cu un consultant al IFN-ului pentru a stabili de comun acord cum să îți fie livrați banii.

Cele mai citite articole

De obicei, există 3 posibilități pentru ca tu să intri în posesia banilor. Prima și cea mai recomandată este aceea ca banii să îți fie transferați direct în contul tău bancar, pentru a te bucura cât mai rapid de împrumutul solicitat. Astfel, este posibil ca în doar o zi banii să ajungă în posesia ta.

Următoarea varianta ca banii să ajungă la tine este aceea ca un reprezentant al IFN-ului să se deplaseze la domiciliul tău pentru a-ti aduce personal creditul, într-un plic sigilat. Ultima și cea man puțin recomandată variantă este aceea ca banii să îți fie livrați cu ajutorul unei firme de curierat rapid, însă aici poate dura până la 2 zile lucrătoare ca banii să ajungă în posesia ta.

Așadar, ai trei variante pentru ca banii să ajungă la tine, iar tu cu siguranță o vei alege pe cea mai bună pentru tine. În România, IFN-urile au început să atragă rapid clienții, astfel că în prezent, sute de mii, poate chiar milioane de români au credite prin instituții financiare nebancare.

Până acum, te-am învățat cum să aplici pentru un împrumut rapid pentru decorarea camerei copilului și achiziționarea celor necesare. Acum, urmează să trecem în revistă și alte aspecte foarte importante în ceea ca tine de obținerea și gestionarea unui împrumut nebancar.

În primul rând, trebuie să știi că un astfel de împrumut prin IFN-uri poate fi obținut și dacă figurezi în Biroul de Credite drept rău platnic. Cea mai mare parte a IFN-urilor acordă împrumuturi chiar și persoanelor ce au un istoric negativ în Biroul de Credit.

Totodată, trebuie să mai reții și faptul că IFN-urile practică niște dobânzi ceva mai mari pentru creditele lor, special pentru că aceștia se riscă și acordă împrumuturi până și persoanelor rău platnice. Aceasta este un fel de garanție pentru IFN-uri. Însă, pentru a putea evita aceste dobânzi destul de piperate, există creditele cu dobândă 0 prin IFN-uri. Poți obține maximum 4.000 de lei printr-un astfel de credit și și o perioadă de rambursare de 30 de zile. În cazul în care vei depăși aceasta perioada de rambursare, vei fi taxa cu circa 1-2% pe zi din suma total împrumutată. Tocmai de aceea, aceste împrumuturi sunt recomandate pe termen scurt și mediu, special pentru a evita taxele și dobânzile mari.

Însă, împrumuturile clasice prin IFN-uri, pot avea și perioade de rambursare mai mari, de câteva luni, sau chiar peste 1 an. În acest caz, tot ceea ce trebuie să faci este să te asiguri că vei plăti rata săptămânală sau lunară la timp, special pentru a evita aceste taxe și dobânzi.

Un alt lucru extrem de important în cazul acestor împrumuturi, este ca ele să fie achitate. Cel mai important lucru este să îți achiți împrumutul. În cazul în care nu vei reuși să îți achiți împrumutul, IFN-ul respectiv te va înscrie într-o bază proprie de date, unde figurează toți rău platnicii creditelor nebancare. Iar, odată ce vei figura în aceasta bază de date, nu vei mai putea obține vreodată un credit nebancar.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum poţi estima durata de viaţă a acoperişului unei case

Read Next

Elemente esenţiale utilizate în SEO

Most Popular