5 bijuterii versatile pe care trebuie sa le ai în colecția ta

Poate că zicala conform căreia bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor nu este în totalitate adevărată, însă suntem siguri că fiecare doamnă și domnișoară are câteva accesorii fără de care nu poate ieși din casă.

Există două feluri de bijuterii: cele care pot fi purtate doar la ocazii speciale și cele care pot fi integrate în zeci de ținute diferite. Chiar dacă îți dorești să le ai pe toate – și poate chiar deții o colecție impresionantă –, specialiștii în stil și design spun că orice femeie trebuie să investească în câteva accesorii cheie.

Este vorba despre câteva bijuterii versatile pe care le poți combina cu foarte multe alte accesorii și piese vestimentare. Descoperă-le mai jos și asigură-te că le ai și tu în colecția ta!

1. Un lănțișor subțire din aur sau argint

Fie că îți place să porți mai multe lănțișoare suprapuse, de lungimi diferite, un singur colier cu un pandantiv statement sau mai multe pandantive care se completează reciproc, lănțișorul clasic nu trebuie să lipsească din colecția ta de bijuterii.

Indiferent dacă preferi accesoriile din argint, aur alb, roz sau galben, investește într-un lănțișor subțire, cu lungime reglabilă, căruia îi poți adăuga diverse elemente și pandantive, în funcție de stare sau de contextul în care îl porți.

De exemplu, poți purta lănțișorul de sine stătător la o ținută casual, iar la o ținută chic, puțin mai elegantă, îi poți atașa un medalion fin, din același metal prețios. Iar dacă vrei să creezi o ținută ceva mai rebelă, poți purta mai multe lănțișoare suprapuse.

2. Brățări cu talismane

Încă de când acest concept a apărut pe piață, s-au vândut sute de mii de brățări pentru talismane. Versatilitatea acestora este absolut incredibilă, motiv pentru care o mulțime de femei optează zilnic pentru acest tip de accesoriu.

Dacă încă nu deții asemenea piese în colecție, poți cumpăra online brățări pentru talismane, pe care le poți decora cu charm-uri după bunul plac. Acestea sunt disponibile în zeci de culori și modele, potrivite pentru orice ocazie.

Cele mai citite articole

De exemplu, poți decora sezonier brățara cu talismane specifice perioadei. Totodată, poți scoate sau adăuga talismane, în funcție de complexitatea pe care dorești să o obții. Opțiunile sunt nelimitate, așa că merită să investești în brățări pentru talismane care să îți completeze fiecare fel de ținută!

3. Câteva inele simple

Pe când inelele complexe, cu pietre prețioase sau aplicații decorative pot fi purtate doar în anumite outfituri elegante și glam, inelele simple, din aur sau argint, pot adăuga un plus de personalitate și stil în orice ținută.

Fie că mergi la birou, la un eveniment important, în parc sau prin oraș cu prietenele, unul sau mai multe inele pot fi accesoriile ideale – subtile, dar de efect!

4. O pereche de creole

Cerceii sunt un must have atunci când vrei să conturezi o apariție chic. Dintre toate modelele existente, creolele se pot adapta în majoritatea contextelor.

Cerceii rotunzi și simpli pot fi purtați atât cu jeanși și tricouri, cât și cu rochițe feminine, fuste din denim sau piele, sneakers sau sandale cu toc.

Alege o dimensiune de creole care să îți avantajeze trăsăturile feței și o nuanță potrivită tenului tău. Dacă subtonurile pielii tale sunt calde, alege cercei din aur galben sau roz, iar dacă subtonul feței este rece, te vor avantaja mai mult creolele argintii.

5. Un set complet de bijuterii neutre, dar delicate și elegante

Pe lângă cele de mai sus, stiliștii recomandă să ai întotdeauna la îndemână un set calitativ de bijuterii, care să includă piesele pe care le porți cel mai des.

Fie că acestea sunt inele, brățări, cercei sau coliere, este important ca setul să conțină măcar trei piese diferite, care pot fi purtate împreună în aproape orice ținută, oricât de elegantă sau de casual ar fi aceasta.

În final, dacă deții piesele de mai sus, vei fi sigură că poți accesoriza orice outfit și că bijuteriile tale pot fi folosite și de alte bijuterii, pentru a crea diverse combinații creative și stylish.

Cele mai citite articole

Read Previous

Ținută botez: ce se poartă în 2021?

Read Next

Cum iluminezi în mod corect livingul locuinţei tale?

Most Popular