Suporții pentru biciclete – diferite modele pentru luat bicicleta cu tine în mașină

Există mai multe tipuri de suporți pentru biciclete: sisteme complete de stand-uri care se montează pe barele transversale de susținere de pe capota mașinii, suporți care se atașează la portbagajul mașinii sau ventuzele care etanșează cu vid aproape orice suprafață. Și există două moduri de a purta biciclete pe ele: cu sau fără roata din față atașată. Sunt disponibile adaptoare pentru axele transversale, deși este înțelept să verificați compatibilitatea înainte de a cumpăra. 

Suporții atașați la portbagajul hatchback al mașinii 

Dintre cele trei stiluri de suporți prezentate, cel mai convenabil este suportul bicicleta care se pune la spatele mașinii. Odată ce este instalat, nu mai trebuie făcut nimic, iar ridicarea bicicletelor în sus și pe tăvi (sau, în unele cazuri, agățarea lor de tubul superior) este mai ușoară decât ridicarea lor deasupra capului, așa cum faceți cu un suport de capotă. Suporții cu cuplare alunecă în tubul receptorului vehiculului dvs., iar majoritatea sunt disponibili pentru receptoare de 1,25 și / sau doi inch. Cele mai multe opțiuni mai noi se blochează de cârlig, sunt articulate pentru a se plia și a se îndepărta de drum atunci când nu sunt utilizate și au o camă pentru a fixa suportul în interiorul tubului receptorului pentru o conexiune fără joc. Mulți au acum, de asemenea, o încuietoare integrată pentru a fixa bicicletele pe suport și pentru a utiliza brațele care se extind în sus și peste roata din față. Un dezavantaj al barelor de prindere: acestea îți fac mașina mai lungă, așa că va trebui să fii extrem de precaut atunci când dai cu spatele sau parchezi in paralel.

Suport bicicleta auto pentru transport 2 biciclete, prindere pe carligul de remorcare, ProlineEvo, Fischer, 13 pini

Acest suport este potrivit pentru un număr de două biciclete și este ușor de montat pe mașină. De asemenea, este adecvat pentru un cadru de până la 6 cm în circumferință iar suportul pentru cadru este pliabil / rabatabil. Mecanismul de pliere se activează prin acționarea pedalei și dispune de role integrate pentru transport ușor.

Suportul pentru roți are bretele din plastic, inclusiv funcție de clichet.

Extensia suportului de roți se poate demonta iar stopurile și luminile sunt încorporate.

Este potrivit pentru conector cu 13 pini, are o greutate proprie de 16,77 kg și dimensiuni de 66 x 70 x 28 cm.

Cele mai citite articole

Suporții de fixat direct pe portbagaj 

Acest tip de suport se atașează la portbagaj folosind curele și cârlige, iar picioarele superioare și inferioare îl stabilizează pe mașină. Este de obicei cea mai ieftină și mai ușoară opțiune dintre cele trei și cea mai portabilă. Odată ce veți învăța modul în care curelele și cârligele funcționează cu mașina dvs., demontarea/montarea suporților atunci când aveți nevoie, devin mai ușoare. Atunci când parcați într-o zonă cu criminalitate ridicată, veți dori să o scoateți și să o ascundeți în mașină sau în casă (portbagajele nu se blochează pe mașină). Alte dezavantaje includ potențialul ca o pedală sau o roată să pice și să zgârie vopseaua mașinii dvs., locurile în care se atașează cârligele (garniturile de etansare și spoilerele pot prezenta o problemă, de exemplu) și faptul că este posibil să nu funcționeze cu unele biciclete (gândiți-vă la bicicletele montane), deoarece le ține de tubul superior.

Suport auto pentru 2 biciclete, montaj pe portbagaj, Fischer

Suportul din oțel marca Fischer pentru 2 biciclete se montează pe portbagaj.

Roțile acestora sunt fixate pe suportul special pentru roți cu curelele de plastic cu funcție de clichet.

Suportul este pre-asamblat pentru o utilizare ușoară și pliabil pentru a economisi spațiu.

Distanța dintre bare este de aprox. 25 cm și ampatament de maxim 125 cm, iar suportul de cadru este blocabil, un cadru potrivit avand până la 6 cm în diametru, cu curele din plastic cu funcție de clichet. Are o sarcină utilă maximă de 45 kg, o greutate proprie de aprox. 8,55 kg.

De asemenea , dimensiunile sunt de 80 x 25 x 61,5 cm, greutatea de 10,165 kg și materialul de oțel.

Portofoliul Rollfast are o varietate de modele de suporți de bicicletă din care poți alege și te poți bucura de bicicleta ta în vacanță.

Cele mai citite articole

Read Previous

Avantajele utilizării Power BI pentru afacerea ta

Read Next

Unde poate căuta o companie mică bani pentru a-și îmbunătăți cash flow-ul?

Most Popular