Top 5 destinatii perfecte pentru o vacanta exotica

Vacantele exotice sunt intotdeauna o alegere inspirata; fie ca iti doresti sa iti petreci concediul intr-o locatie inedita, fie ca esti in cautarea unui sejur care pot fi achizitionat cu un buget mai redus, optarea pentru un pachet complet intr-o destinatie exotica este varianta castigatoare. 

Pentru concediul de anul acesta iti prezentam top 5 propuneri pe care sa le alegi daca vrei sa petreci o vacanta exotica in cuplu, in familie sau in gasca!

Kenya

Kenya este una dintre cele mai importante atractii turistice ale lumii atunci cand vine vorba despre aventuri in safari. Aceasta tara primeste, anual, mii de vizitatori din toate colturile lumii si, partea si mai interesanta este ca nu inceteaza niciodata sa-i uimeasca! De la plajele cu nisip alb si cu apa azurie, la experientele inedite din salbaticie, sau la interactiunile cu locuitorii zonei, acest stat din estul Africii ofera numeroase oportunitati de distractie si de relaxare pentru cei ce-i calca granitele. In plus, o vacanta exotica in Kenya iti ofera oportunitatea de a incerca preparatele culinare traditionale, inclusiv fructele specifice locului. 

Phuket 

Cele mai citite articole

Daca vrei sa vizitezi Thailanda, alege un pachet de vacanta in Phuket, cea mai mare si cea mai cunoscuta insula a tarii. Phuket este legata de continent prin doua poduri, acestea constituind unul dintre elementele care iti vor oferi aici peisaje spectaculoase. Admira apusurile tropicare absolut uluitoare, obtine imagini de colectie pentru arhiva ta personala si nu rata nici baile relaxante in apele albastre si calde. Si, daca tot ajungi aici sfatul nostru este sa gusti din plin si viata de noapte tumultoasa care caracterizeaza aceasta destinatie de vacanta. Nu in ultimul rand, Phuket este un adevarat paradis pentru iubitorii sporturilor de apa, oferind numeroase oportunitati de a face snorkeling, scufundari sau jet schi. 

Insulele Cayman

Descoperite de mai bine de 500 de ani, Insulele Cayman sunt, ce-i drept, o destinatie turistica mai putin cunoscuta decat celelelate prezentate pana acum in acest articol. Acestea sunt pozitionate in Marea Caraibilor, la circa 300 de km de Jamaica si ofera vizitatorilor sai o multime de motive pentru care sa revina intr-un nou sejur. Cu siguranta nu te poti plictisi aici, indiferent de preferintele pe care le ai in materie de vacante. Fie ca-ti petreci timpul pe plajele fascinante ale zonei, ca incerci experiente inedite precum partidele de pescuit oceanic sau ca vizitezi fermele de testoase, aceasta destinatie unica iti va intrece toate asteptarile!

Manila 

Asa cum probabil stii deja, Manila este capitala insulelor Filipine. Aici vei fi intampinat de o varietate culturala incredibila si vei resimti din plin influentele arabe, spaniole, chineze sau americane indiferent ca vorbim sau nu despre sfera culinara.  Fortul Intramuros este unul dintre obiectivele turistice iconice ale Manilei, deci prin urmare nu trebuie sa-l ratezi nici tu. De asemenea, daca esti curios sa incerci noi preparate si nu te dai inlaturi de la mancarea atipica, poti servi aici celebrul balut, un ou de rata cu embrion!

Sri Lanka 

Sri Lanka este alegerea perfecta pentru cei care cauta o vacanta exotica dar au la dispozitie un buget mai redus. Insula din sud-estul Indiei te va fermeca datorita plajelor splendide, a templelor impunatoare si faunei si florei absolut incantatoare privirii. Aici te poti bucura de plimbarile pe elefanti si poti explora orasul Galle, cu fortul sau care face parte din patrimoniul UNESCO. Pentru vacanta de vara iti recomandam sa te cazezi in zona de est, din perspectiva vremii favorabile si a preturilor accesibile practicate in aceasta perioada in zona. 

Care este destinatia exotica pe care visezi sa o vizitezi cat mai curand?

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum prelungești durata de viață a telefonului: 6 secrete

Read Next

Servicii funerare – locuri de veci

Most Popular