Proiector LED: Alege produse de iluminat arhitectural pentru exterior!

proiector LED

Proiectoarele LED au apărut pentru prima dată în lumea teatrului. Erau tipul de iluminat folosit pentru a prezenta actorii principali în cel mai bun mod posibil. Nu degeaba se spune că actorii sunt făcuți pentru lumina reflectoarelor. Însă, actorii nu se gândeau la putere atunci când producătorii alegeau proiectoare LED pentru iluminatul scenei.

Astăzi, în mod similar, un proiector led poate fi folosit pentru a accentua iluminatul exterior, așa încât să atragă atenția asupra caracteristicilor arhitecturale sau peisagistice specifice din gradina ta. Există mai multe tipuri de proiectoare LED; există tipul de proiector LED care aruncă lumina pe o zonă largă, dar și proiector LED care dispune de fascicule mai înguste, astfel încât să se poată concentra pe un singur aspect cheie. 

Totuși, deosebit de marile scene, când alegi un proiector LED, te interesează ce putere are și în momentul în care ai de ales între 10w, 20w sau 50w trebuie să îți cunoști precis nevoile și să știi câtă lumină va trebui să aloci diferitelor porțiuni ale curții tale.

Sisteme inteligente de iluminare pentru gradina ta! Proiector LED cu senzor de miscare

Intenția pentru iluminarea locuinței nu este neapărat de a inunda curtea cu o sursa electrica cu putere mare, ci mai degrabă de a alege acele produse care să ofere energie electrica în mod eficient. Astfel, pentru o alimentare eficienta cu curent pentru curtea ta, poți opta în mod selectiv pentru un produs de calitate, care să lumineze corect spatiul de care dispui. 

Și, de aceea, ai nevoie de un proiector LED sau chiar de plasarea strategică a mai multor astfel de produse cu consum redus de energie electrica, dar care au o buna eficiență energetica. Niște proiectoare LED vor evidenția exact ceea ce dorești să fie la vedere, fiindcă un proiector LED va străluci puternic pe obiectul pe care se dorește lumină personalizată. 

Dacă ești curios care sunt produsele care ți se potrivesc cel mai bine în materie de proiectoare LED, suntem aici să găsim împreună soluția! Am făcut o selecție a celor mai utile categorii de produse în materie de proiectoare LED, astfel încât tu să poți profita la maximum de spațiul tău exterior.

Surse de lumină LED în aer liber. Caracteristici, utilizări și recomandări de proiectoare LED

Daca proiectul tău necesită iluminatul unor spații mari unde se dorește o distribuție largă și uniformă a luminii, proiectoarele LED de exterior sunt sursele de lumină pe care vrei să le alegi! Pe lângă locuințe, un proiector LED solar este folosit și în cadre precum parcări, depozite, spații comerciale și alei.

Când spui proiector LED, te gândești automat la o sursă de iluminat exterior cu o putere de la 5-10w-20w și chiar până la 50w-60w. Puterea unui proiector LED este o parte extrem de importantă în durata de viață a iluminatului tău exterior, iar de aceea recomandarea noastră este să alegi să te documentezi online înainte de a face o alegere pripită în materie de proiectoare LED.

Cele mai citite articole

Un proiector LED este atât de folosit în cadrul iluminatului exterior datorită eficienței la durata de viață care contribuie la o economie fantastică la factura de curent. Așa că nu este de mirare de ce oamenii au început să apeleze la surse de iluminat precum un proiector LED! Pentru cei care au o curte mare sau mai multe zone pe care doresc să le evidențieze, fie că este în curtea din față sau în cea din spate, va fi nevoie de mai multe surse de iluminat de tipul unui proiector LED. Fiecare proiector LED este excelent nu numai pentru decorare și evidențierea obiectelor dorite, cât și pentru securitatea locuinței în sine. 

Sursa ecologica si econimica pentru iluminarea de exterior – proiector LED solar cu senzor de miscare

Un proiector LED cu senzor de miscare pe baza de energie solara este adesea foarte utilă pentru mediu și pentru o economie sporită la factura de electricitate. Apelând la astfel de proiectoare LED reîncărcabile și reglabile, poți regla lumina în sine pentru a evidenția exact ceea ce dorești, întrucât peretele solar poate fi mutat pentru a se încărca direct de la soa mai ușor.

Dacă ai nevoie de un partener de încredere când vine vorba de produsele de iluminare, poți intra în contact cu magazinul online de echipamente electrice, Electric14.ro, iar acolo vei putea descoperi o gama variata și categorii vaste de proiectoare LED și produse pentru iluminatul locuinței.

Culoare calda sau culoare rece? Iluminatul de efect cu proiectoare LED

Pentru a atrage cu adevărat atenția asupra spațiului tău exterior, ar trebui să pui accentul și pe culoare. Pentru o amenajare de efect, pot fi folosite atât proiectoare LED cu lumină calda, cât și proiector LED cu lumină rece. Important este să le plasezi la o distanță considerabilă unele de celelalte, pentru a nu crea o discrepanță prea mare între culori. 

Un proiector LED care emite lumină caldă are mai multe șanse să evidențieze ambientul grădinii tale, în timp ce un iluminat intermediar se va potrivi îndeosebi în aplicațiile de sarcină. Acolo unde ai plasate obiecte arhitecturale, pietre sau ghivece cu flori, recomandat ar fi să te folosești de un proiector LED cu lumină intermediară.

Care este cea mai bună putere pentru iluminatul peisagistic cu un proiector LED?

Atunci când ești în căutarea unui proiector LED solar sau nu, trebuie să ai în vedere ce putere măsurată în wați are acea sursă de iluminat. Puterea unui proiector LED variază de la 5 la 10w, 20w și chiar și 50w. Cea mai bună putere pentru luminile de exterior este de 40 de wați și mai mică de atât. Orice putere de la 10w-20w și până la la 40 de wați este ideală pentru iluminatul căilor de acces, accentuarea grădinii și alte zone importante. 

În schimb, diferit de un proiector LED de 10w sau chiar de 20w, cele de la 40 până la 80 de wați sunt grozave pentru iluminat zone precum aleile de acces, curțile mai mici și interiorul casei tale. Orice proiector LED care trece de 80 de wați este prea luminos pentru majoritatea aplicațiilor peisajului de acasă. 

Pe Electric14.ro descoperi o selecție variată de proiectoare LED cu putere mai mică (10w) sau mai mare (50-60w) din care să alegi un proiector LED potrivit pentru locuința ta. Poți folosi proiectoare LED ca lumini de securitate pentru gazon și alei mai mari.

Cele mai citite articole

Read Previous

Dormitor în stil nordic: 3 sfaturi de amenajare

Read Next

Încă nu ai cumpărat încălțăminte pentru iarnă? Vezi, ce să alegi, pentru a arăta bine

Most Popular