Top 10 piese vestimentare de nelipsit din garderoba unei femei

O garderobă în care se regăsesc piese vestimentare cât mai variate și cât mai versatile te ajută să ai mereu la îndemână o ținută potrivită pentru orice ocazie.

De aceea, hainele pe care alegi să le cumperi sunt extrem de importante și trebuie să ai întotdeauna în dulap câteva piese esențiale, pe care le poți combina apoi în nenumărate outfituri.

Iată top 10 piese vestimentare de bază, care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă!

1. O cămașă albă cu nasturi

Cămașa albă este o piesă clasică și, indiferent de silueta sau de înălțimea ta, poți găsi una care să te avantajeze. Fie că optezi pentru un model drept sau cambrat, mulat sau oversized, o cămașă imaculată poate fi purtată atât în ținute smart casual, chic, cât și în ținute elegante sau office.

Cu alte cuvinte, este piesa vestimentară care te scoate din încurcătură ori de câte ori te întrebi ce să porți. Pentru a o include în ținute casual, poart-o cu jeanși și teniși, iar pentru a purta cămașa albă în stil elegant, asortează-ți ținutele cu o pereche de pantofi stiletto, în culoarea ta preferată.

2. O pereche de jeanși cu croială clasică

Jeanșii nu se demodează niciodată și pot fi purtați cu o mulțime de ocazii. Pentru a te asigura că investești într-o pereche cu care nu poți da greș, cumpără jeanși cu o croială dreaptă, clasică, în nuanțe de albastru sau chiar negri.

Poartă jeanșii cu tocuri, cu ghete sau cu sandale, cu topuri office sau cu tricouri. Indiferent de caz, îi poți alege aproape în fiecare zi, la birou sau în weekend!

3. Un trench clasic

Cu siguranță, știi acele trench-uri faimoase, în nuanțe neutre superbe, cu un cordon sau o curea care marchează talia. Ei, bine, sunt piese de nelipsit din garderoba ta, fie că este primăvară sau toamnă. Ele pot fi purtate atât în ținute casual, cât și în outfituri stylish, elegante.

4. O rochie neagră

Cele mai citite articole

Așa-numita little black dress reprezintă un alt element obligatoriu de avut în garderoba. Nu există nicio piesă vestimentară mai versatilă și mai simplă decât o rochie neagră, scurtă până deasupra genunchilor, care poate fi purtată la absolut orice petrecere, eveniment sau întâlnire, accesorizată simplu și elegant.

5. Un sacou cambrat

Fie că obișnuiești să te îmbraci casual sau elegant, un sacou cambrat, care armonizează formele corpului, este minunat în orice garderobă. El poate fi purtat la un interviu, la o întâlnire de business sau chiar la o conferință sau un eveniment la care te-ai hotărât să participi în mod spontan.

Sacoul poate fi purtat cu jeanși, cu fustă sau cu rochie, așa că nu trebuie să-ți faci griji. Este foarte ușor de integrat în ținute!

6. O fustă maxi

Fusta maxi poate reprezenta piesa ta preferată atunci când nu știi ce să porți într-o zi în care vrei să te simți confortabil și să arăți foarte bine. Ea poate fi potrivită cu un top simplu, cu o cămașă sau cu un tricou, purtată cu sandale, teniși sau tocuri.

7. Un pulover în dungi

Clasicul pulover dintr-un material calitativ, cu dungi orizontale, te poate salva în orice context. Îl poți purta pe cont propriu, peste o cămașă sau sub un trench, cu pantaloni sau fuste. Este o piesă versatilă, de neratat!

8. O pereche de pantaloni office

Pantalonii office pot fi purtați în orice combinație, căci aceștia oferă ținutei acel aer sofisticat și elegant, instantaneu. Poartă-i la birou sau în altă parte, alături de o bluză cu mânecă lungă, o cămașă fără mâneci sau chiar un T-shirt alb și un sacou.

9. Un tricou alb

Tricoul alb este, probabil, cea mai simplă haină pe care o poți avea în garderobă. Iar atunci când ești în pană de idei, T-shirtul poate fi luat rapid de pe umeraș și pus alături de jeanși, pantaloni office și fuste de toate felurile.

10. O maletă

Ultimul element, dar nu cel din urmă, este maleta simplă, într-o nuanță neutră, albă sau neagră, în funcție de stilul tău vestimentar. Aceasta este minunată în orice sezon răcoros, alături de jeanși, fuste sau pantaloni.

Având toate aceste zece piese în garderobă, vei putea compune cu ușurință cele mai frumoase ținute și vei avea întotdeauna la îndemână un outfit echilibrat, chic și super stylish!

Cele mai citite articole

Read Previous

Cumpărați un nou brad de Crăciun artificial 3D, o ghirlandă frumoasă și așteptați cu nerăbdare Crăciunul acum

Read Next

Artrita degetului mare – Simptome si tratament

Most Popular