TOP 5 electrocasnice ce nu trebuie să-ți lipsească din noua ta casa

Acum că ai ți-ai achiziționat o nouă casă, poți trece la următorul pas și poți începe cumpărăturile pentru a-ți mobila încăperile. Poți alege să mobilezi toată locuința deodată, iar mai apoi să te muți sau dacă poți alege să pregătești în primul rând camerele pe care le vei utiliza, iar mai apoi pe celelalte ce nu sunt necesare. 

Când te uiți la ceea ce ai nevoie pentru a mobila, nu uita să pui pe listă următoarele electrocasnice mici, dar care îți vor face viața mai ușoară:

1. Robot de aspirat

Deși la prima vedere nu este una dintre investițiile pe care trebuie sa le faci imediat ce ți-ai luat o nouă casă, ei bine, noi îți zicem ca e un „must”. Acesta îți va ușura zilele de curățenie și îți va oferi timpul necesar de a face orice altceva în afară de curățenie. Fiind un robot, îl poți program să aspire în ce interval dorești, chiar și când nu ești tu acasă. 

2. Uscător de rufe 

Uscătorul de rufe îți va oferi posibilitatea de a nu mai aștepta pentru a se usca rufele ce tocmai le-ai spălat, iar in cazul in care vrei sa porți o piesa vestimentară ce tocmai ai scos-o din mașina de spălat, ei bine, cu ajutorul acestuia vei putea. Însă, nu uita că există articole vestimentare sau țesături ce nu pot fi uscate cu ajutorul acestuia, deci nu uita să verifici mereu eticheta acestora, tocmai pentru a nu le strica.

3. Aparat de cafea 

Cele mai citite articole

Dacă pentru tine ziua începe cu o cană de cafea, atunci cu siguranță aparatul de cafea nu îți va lipsi din bucătărie. Poți opta pentru un espressor de la Altex, pe care îl poți alege în funcție de dorințele tale: să macine cafeaua, să folosească capsule sau dacă îți dorești mai multe opțiuni pentru cafea, un aparat și cu rezervor pentru lapte. 

4. Multicooker 

Dacă îți dorești să nu pierzi foarte mult timp în bucătărie, atunci un multicooker poate fi exact ceea ce ai nevoie. Acesta poate fi utilizat pentru a prepara ciorbe, dar și pentru a pregăti diferite feluri principale. Tot ce trebuie să faci este să tai ingredientele, să le pui în aparat și să selectezi programul dorit. 

5. Aparat de purificat aerul

Calitatea aerului pe care îl respiram zi de zi în casa noastră trebuie sa fie unul superior, mai ales atunci când avem și copii mici în casă. Un aparat de purificat aerul te va ajuta să îndepărtezi mirosul de mucegai și îți va elimina particulele de praf și bacteriile din acesta.

Înainte de a face achizițiile pentru astfel de obiecte asigură-te că ai cumpărat electrocasnicele pe care le utilizezi mult mai mult și care îți sunt mult mai folositoare, iar mai apoi poți trece și la această listă. 

Sursa foto: pexels.com 

Cele mai citite articole

Read Previous

4 cauze ale apariției durerii de picioare și ce poți face

Read Next

Vrei distracție fără eforturi și riscuri inutile? Descoperă ce ai de făcut!

Most Popular