Ce criterii să urmărești când alegi o firmă de curierat internațional?

Ai nevoie să trimiți un colet în străinătate?

Ar putea fi un pas important pentru a-i surprinde pe cei dragi. Iar pentru acest lucru, ai nevoie de o firmă de curierat internațional care să-ți îndeplinească nevoile.

Dar de unde începi atunci când cauți un astfel de serviciu? Înainte de a naviga prin condițiile de pe site-urile web ale diferiților furnizori, notează-ți următoarele caracteristici care te vor ajuta să alegi firma de curierat internațional potrivită.

Ce ar trebui să urmăresc atunci când aleg un serviciu de curierat internațional?

1. Zone de acoperire

Ia în considerare dacă firma de curierat acoperă destinațiile în care vrei să livrezi un pachet. De asemenea, gândește-te dacă se oferă servicii de livrare în mai multe țări sau dacă firma deservește doar anumite zone.

Dacă prietenii tăi s-au mutat în țări diferite și vrei să-i aduci mai aproape de casă, serviciile care permit expedierea coletelor din România către toate zonele din Anglia și din alte state membre europene sunt întotdeauna o idee bună. Cu cât firma de curierat deservește mai multe locuri, cu atât mai mult poți să te consideri norocos că ai găsit serviciul potrivit pentru nevoile tale de transport.

Dacă ai nevoie de un curier UK România, bazează-te pe serviciile de curierat internațional Eastlines!

2. Tarife

Printre primele criterii pe care trebuie să le iei în considerare se află și tarifele pentru diferite metode de livrare în diferite zone. În principal, prețul unei expedieri se calculează în funcție de dimensiunea și greutatea coletului, de opțiunea de transport aleasă (terestră sau aeriană), cât și de zona în care se livrează pachetul.

Cele mai citite articole

La Eastlines, tariful este stabilit și în funcție de calculul greutății facturate.

3. Timpi de livrare și opțiuni de urmărire

Intervalul de timp în care se livrează un pachet într-o anumită zonă ar trebui să fie, de asemenea, un aspect important în timpul căutării firmei de curierat internațional potrivite. Unele companii oferă timpi de livrare foarte rapizi în străinătate (în termen de 2-3 zile), în timp ce altele oferă opțiuni de expediere mai lente (până la 30 de zile).

De asemenea, poți verifica dacă acestea oferă opțiuni de livrare expres și de urmărire a coletului pentru a te informa în timp real cu privire la starea expediției.

Eastlines oferă metode de livrare foarte rapide, cum ar fi serviciul Expres by Air cu termen de livrare în 24 de ore de la preluarea pachetului, dar și metode mai lente în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia. Pentru orice opțiune aleasă, atât expeditorul, cât și destinatarul, au posibiltatea să urmărească pachetul în tranzit.

4. Servicii suplimentare oferite

În funcție de nevoile tale, ar putea exista unele servicii suplimentare oferite de firma de curierat internațional pe care le vei considera foarte utile. De exemplu, îți pot oferi sfaturi pentru ambalarea produselor, astfel încât să eviți deteriorarea acestora sau chiar achitarea unor taxe suplimentare.

Poți vedea ghidul de ambalare produse pe site-ul Eastlines.

Prin urmare, există o mulțime de factori de luat în considerare atunci când alegi o firmă de curierat internațional. Chintesența deciziei finale este să te asiguri că alegi o companie cu o reputație bună, care poate livra coletele în siguranță și la timp oriunde îți dorești.

Cele mai citite articole

Read Previous

5 electrocasnice moderne necesare în orice locuință

Read Next

eRaft: Un magazin online complet pentru nevoile tale de birotică și papetărie

Most Popular