5 idei de cadouri pentru fetițe. Ce să alegi în funcție de vârstă

Lista de cadouri disponibile pentru copii este atât de generoasă încât există doar două elemente care îți pot stopa entuziasmul: lipsa imaginației și bugetul limitat. În rest, poți alege o mulțime de lucruri interesante, vesele și amuzante, care vor aduce extrem de multă bucurie copilului care le va primi. 

Și când este vorba despre cadouri pentru fețite, vei putea opta pentru nenumărate produse atractive, indiferent dacă fac parte din categoria jucării, haine, cosmetice, bijuterii, cărți sau abonamente la activitățile preferate. 

  1. Jucării 

În funcție de vârsta fetiței care va primi cadoul, trebuie să alegi produsele adecvate pentru a fi primite cu entuziasm. Până la vârsta de doi ani, poți alege foarte bine jucării colorate din pluș care să reprezinte animale îndrăgite sau personaje preferate. Între 2 și 4 ani, poți opta pentru puzzle cu piese mari, ușor de manevrat. De asemenea, o altă idee inspirată o reprezintă seturile de meserii, cum sunt minibucătăriile dotate cu vase și ustensile în miniatură. Fetițelor mai mari de 5 ani le poți oferi o surpriză pe două roți care o va purta cu încredere în lungi plimbări prin parc, alături de prieteni. Poți găsi aici jocuri și jucării pentru copii de toate vârstele, astfel încât misiunea ta să nu fie una complicată.

  1. Cărți

Chiar dacă vorbim despre fetițe de vârste fragede care nu știu încă să citească și să scrie,  cărțile reprezintă un cadou excelent. Vor putea petrece momente minunate alături de bunicii sau părinții care le vor citi povești cu prințese și unicorni. Pentru fetițele mai mari, poți alege cărți din seria fantasy sau romanele clasice recomandate și în programa școlară. 

  1. Bijuterii

Cele mai citite articole

Pentru bebelușe, poți alege cu încredere o cruciuliță din aur care poate fi oferită în momentul botezului, astfel încât să reprezinte și un simbol religios. Dacă destinatara cadoului are peste trei ani, poți alege o pereche de cercei tip tortițe, ușor de purtat și cu un sistem sigur de închidere. Pentru domnișoarele mai mari, chiar și de 10 ani, poți alege orice tip de bijuterii, inclusiv lănțișoare cu medalion, brățări sau chiar inele.  

  1. Un abonament la balet

Aproape toate fetițele doresc să devină niște balerine grațioase, așa că un abonament la acest tip de activitate poate reprezenta o alegere grozavă. Cu toatea acestea, pentru siguranța ta, interesează-te dacă fetița nu are cumva alte preferințe, astfel încât să poți alege activități mult mai potrivite pentru ea. S-ar putea să afli că ar fi mult mai indicat un abonament la înot sau la un curs de pictură, limbi străine sau chiar șah. 

  1. Haine

Hainele oferite cadou sunt o idee minunată, dacă știi cu exactitate măsurile precum și preferințele celei mici. Dacă fetița are sub doi ani, s-ar putea ca lucrurile să nu fie foarte complicate; îi poți alege orice rochiță ori salopetă preferi. Pe de altă parte, după vârsta de 3 ani, lucrurile încep să devină mai complicate fiindcă fetițele, dar și băiețeii, încep să aibă preferințe inclusiv în ceea ce privește hainele pe care le poartă. Va trebui să respecți criterii precum culorile, materialele sau imprimeul. De asemenea, trebuie să verifici dacă fetița apreciază rochițele sau preferă pantalonii și pantofii sport. 

Fetițele din viața noastră sunt adevărate minuni, așa că merită să facem orice eforturi pentru ele. Alegerea cadoului potrivit le va arăta cât de mult le prețuim și poate reprezenta o amintire importantă peste ani. Ține cont de recomandările de mai sus, iar cadoul pe care îl vei oferi va fi o surpriză frumoasă, primită cu multă bucurie. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Cursuri de broker bursier: Pasul inițial pentru a deveni investitor profesionist

Read Next

Cum selectezi corect ingredientele pentru paste cu pui delicioase?

Most Popular