Tot ce trebuie să știi despre funcția specială la sloturi online

Din dorința de a le oferi jucătorilor o experiență cât mai distractivă, dezvoltatorii de sloturi online au căutat soluții pentru a îmbunătăți și mai mult jocurile. Funcția specială (speciala) este cea mai atractivă dintre ele, iar în acest articol îți vom explica tot ce trebuie să știi despre ea.

Dacă ești pasionat de sloturi online sau ai în anturaj oameni cu acest hobby, s-ar putea să fi auzit măcar o dată despre specială. Când ești alături de un jucător, el s-ar putea să invoce intrarea specialei. Ce este însă ea și ce se întâmplă când prinzi speciala la sloturi online? Speciala, alintată așa în limbajul jucătorilor, este o funcție bonus care poate aduce câștiguri impresionante jucătorului care a avut acest noroc.

În momentul în care prinzi speciala, beneficiezi de rotiri gratuite, jackpot fix ori bonus special, în funcție de formatul jocului. Sloturile cu specială sunt acele jocuri în care vei avea o rundă aparte, în care șansele de câștig față de jocul clasic sunt considerabil mai mari. Se poate ajunge și la jackpoturi de valoare foarte mare, astfel că e de înțeles de ce utilizatorii sunt atât de atrași. Tocmai din acest motiv, la operatorii din țara noastră găsești tot mai multe pacanele online cu specială.

Cum se activează speciala la sloturi online?

Există două moduri pentru a activa speciala la sloturi online. În primul rând, e vorba despre activarea pe cale naturală, adică strict pe baza hazardului. Pentru a activa speciala, e nevoie de o aliniere a unor combinații de simboluri pe rolele jocului. Poate fi vorba despre o linie de plată activă ori poate fi necesară prezența a trei sau mai multe simboluri Scatter, în funcție de formatul jocului. Ține cont că regulile diferă de la un joc la altul, astfel că trebuie să verifici secțiunea cu informații pentru a-ți da seama cum se poate activa speciala pe cale naturală.

Cele mai citite articole

O altă modalitate este aceea de a cumpăra speciala. Unele sloturi online permit jucătorilor să cumpere speciala. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe un buton de pe ecran de genul Cumpără Bonus, Cumpără Speciala și așa mai departe. Ține cont că, în general, costul este de 100x miza. Pe de altă parte, și câștigurile sunt pe măsură. Dacă vrei să te bucuri la potențial maxim de jocul respectiv, poți încerca să cumperi speciala, dar fă acest lucru cu responsabilitate și nu abuza de această funcție.

Sloturi online cu specială

În țara noastră vei găsi o varietate de jocuri la care poți să cumperi speciala. Indiferent care este tematica ta preferată, sloturile cu specială sunt prezente în oferta cazinourilor online. Așadar, fie că îți plac sloturile inspirate din istoria Egiptului, cele din mitologia greacă, jocurile cu fructe ori cu șeptari, opțiunile tale vor fi numeroase. Ai posibilitatea să alegi jocurile preferate, iar dacă un joc are și speciala, e clar că va fi mai atractiv pentru mulți jucători.

Dintre jocurile cu specială se remarcă Gates of Olympus. Acesta este inspirat din mitologia greacă și a fost lansat în urmă cu trei ani de cei de la Pragmatic Play. Are un RTP generos, iar câștigul maxim poate ajunge la 5000x miza.

Alte sloturi cu specială sunt Sweet Bonanza, Money Train 4, Aztec Powernudge, Money Train, Extra Chilli Megaways, 2 Wild 2 Die, Great Rhino Megaways, John Hunter and the Book of Tut, El Paso Gunfight xNudge, Wild West Gold, Olympus Zeus Megaways, Release the Kraken, iar lista poate continua. E important de precizat că la aceste jocuri poți să și cumperi speciala.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cine este iubita lui Burak Ozcivit

Most Popular